Desert la pahar, de post

de simona72 in Dulciuri, 19 Apr 2013 | 8907 vizualizari

 

S-a anuntat mama ca vine pe la noi in vizita si cum nu vine niciodata cu mina goala iar eu ma consider o gazda primitoare, am facut ceva de dulce de post pt ea.....

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte de soia Inedit
  • 1 plic budinca vanilie
  • 4 linguri de zahar
  • 100 gr biscuiti simpli de post
  • amestec de fructe de padure congelate
  • 3 lingurite sirop de visine
  • 3 lingurite jeleu de zmeura

pt decor:

  • 3 feliute de limeta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar, de post:

Punem 400 ml lapte pe foc impreuna cu zaharul, iar in 100 ml lapte de soia dizolvam budinca. Cind laptele incepe sa fiarba adaugam budinca dizolvata, amestecam pina fierbe si se ingroasa budinca. Biscuitii ii zdrobim cu sucitorul sau la robot si incepem asamblarea in pahare.

Punem 2 linguri de biscuiti pe fundul paharului, 2-3 linguri budinca, fructe de padure, iar biscuiti,budinca si fructe de padure. In fiecare pahar, peste fructe punem cite o lingurita de sirop si jeleu de zmeura, iar pe marginea paharului decoram cu o feliuta de limeta.Dam la frigider pt 30 minute,apoi servim.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar, de post" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert cozonac cu Fanta, de post